Makaroni ar mandelēm un Pecorino sieru

Makaroni ar mandelēm un Pecorino sieru Foto: Makaroni ar mandelēm un Pecorino sieru

Sastāvdaļas

  • 1 sakapāts sīpols
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • 500 g sagrieztu konservētu tomātu
  • sāls, pipari
  • 90 g mandeļu
  • 4 kaltētas baltmaizes šķēles
  • 500 g makaronu
  • 75 g rīvēta Pecorino siera
  • 1 sakapāts sīpols
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • 500 g sagrieztu konservētu tomātu
  • sāls, pipari
  • 90 g mandeļu
  • 4 kaltētas baltmaizes šķēles
  • 500 g makaronu
  • 75 g rīvēta Pecorino siera

Pagatavošana

  1. Pannā sakarsē ēdamkaroti eļļas, ieber sīpolus un sautē 10 minūtes.
  2. Pievieno tomātus, sāli un piparus, uzliek vāku un sautē vēl 20-25 minūtes.
  3. Pannā, bez taukvielām apgrauzdē mandeles, noņem no uguns un rupji sakapā.
  4. Pannā sakarsē atlikušo eļļu un apcep maizes kubiņus zeltaini brūnus.
  5. Makaronus vāra sālsūdenī, kamēr tie gatavi.
  6. Nokāš un ieber sasildītā bļodā, pārlej mērci, pārkaisa ar mandelēm, maizi un sieru. Pasniedz karstus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes