Sastāvdaļas
- 1 sakapāts sīpols
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- 500 g sagrieztu konservētu tomātu
- sāls, pipari
- 90 g mandeļu
- 4 kaltētas baltmaizes šķēles
- 500 g makaronu
- 75 g rīvēta Pecorino siera
- 1 sakapāts sīpols
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- 500 g sagrieztu konservētu tomātu
- sāls, pipari
- 90 g mandeļu
- 4 kaltētas baltmaizes šķēles
- 500 g makaronu
- 75 g rīvēta Pecorino siera
Pagatavošana
- Pannā sakarsē ēdamkaroti eļļas, ieber sīpolus un sautē 10 minūtes.
- Pievieno tomātus, sāli un piparus, uzliek vāku un sautē vēl 20-25 minūtes.
- Pannā, bez taukvielām apgrauzdē mandeles, noņem no uguns un rupji sakapā.
- Pannā sakarsē atlikušo eļļu un apcep maizes kubiņus zeltaini brūnus.
- Makaronus vāra sālsūdenī, kamēr tie gatavi.
- Nokāš un ieber sasildītā bļodā, pārlej mērci, pārkaisa ar mandelēm, maizi un sieru. Pasniedz karstus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!