Sastāvdaļas
- 1 ķiploka galviņa
- 1 - 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 400 g makaronu
- 200 g tomātu biezeņa
- 300 ml saldā krējuma
- sāls, piparu maisījums
- 500 g jūras produktu maisījuma
- 1 sīpols
Pagatavošana
- Izvāra makaronus lielā ūdens daudzumā, līdz gatavībai.
- Kamēr tie vārās, uzkarsētā olīveļļā apcep smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku.
- Pievieno atsaldētu jūras produktu kokteili un cep vēl 5 minūtes.
- Pievieno tomātu biezeni, pievienos sāli un piparus pēc garšas. Sautē vēl dažas minūtes.
- Pievieno saldo krējumu, samaisa, ļauj uz lēnas uguns vārīties 1 - 2 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!