Mājas krēmsiers

Mājas krēmsiers Foto: Mājas krēmsiers

Sastāvdaļas

 ● 500 ml rjaženkas
 ● 500 ml kefīra
 ● 250 ml skābā krējuma
 ● 1/2-1 tējkarote sāls (sāls daudzums atkarīgs no tā, cik sāļu vēlaties krēmsieru)

Pagatavošana

  1. Visus piena produktus samaisa ar dakšiņu, viendabīgā masā.
  2. Pievieno sāli - samaisa.
  3. Krēmsieru var arī nesālīt, tad varat to izmantot siera kūkas pagatavošanai.
  4. Ja vēlaties mazliet skābumu, pievienojiet mazliet ābolu etiķi.
  5. Krēmsiera masu liek caurdurī, kas izklāts ar, 2-3 kārtās pārlocītu marli.
  6. Liek ledusskapī uz 24-36 stundām.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes