Sastāvdaļas
- 2 hotdogu maizītes
- 4 cīsiņi
- kečups
- majonēze
- sinepes
- 1 liels tomāts
- 2 konservēti gurķi
- 50 g cieta siera
- dilles
Pagatavošana
- Hotdogu maizītes griež uz pusēm, bet nepārgriež līdz galam, noziež ar kečupu.
- Maizītēs liek cīsiņus.
- Tomātu un gurķus sagriež šķēlītēs un izkārto - gurķus vienā pusē cīsiņiem, tomātus otrā pusē.
- Virsū cīsiņiem liek majonēzi un sinepes pēc garšas.
- Sieru sarīvē uz smalkās rīves un pārkaisa hotdogiem.
- Hotdogus liek veidnē un cep sakarsētā krāsnī, 15 minūtes, kamēr maizīte kļūst kraukšķīga un siers izkūst.
- Gatavus hotdogus pārkaisa ar sakapātām dillēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!