Mājās gatavoti čebureki

Mājās gatavoti čebureki Foto: Mājās gatavoti čebureki

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes piena
  • milti
  • 0,5-1 kg maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 2 saišķīši diļļu
  • mazliet sāls

Pagatavošana

  1. Miltiem pielej karstu pienu, samīca mīklu.
  2. Mīklai jābūt gludai, nedrīkst lipt pie rokām.
  3. Gatavo pildījumu - malto gaļu samaisa ar sīpolu, pievieno dilles un mazliet pienu, samaisa.
  4. Mīklu sarullē veltnī un griež šķēlītēs.
  5. Katru šķēlīti plāni izrullē un malā liek pildījumu, mīklu pārloka un aizspiež maliņas.
  6. Cep sakarsētā pannā uz lēnas uguns, no abām pusēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes