Sastāvdaļas
- 1 glāze miltu
- 1 glāze cukura
- 5 olas
- 250 g sviesta
- 2 bundžas vārīta iebiezinātā piena
Pagatavošana
- Vafeļu mīklai jābūt šķidrai, to gatavo no olām, cukura, miltiem un sviesta.
- Svarīgi visu kārtīgi samaisīt, lai masa būtu viendabīga.
- Katru vafeli vafeļu pannā cep 1-2 minūtes.
- Gatava vafele jāsarullē uzreiz, jo tā ātri atdziest un kļūst trausla.
- Vafeli visvieglāk sarullēt ar zīmuļa, kas ietīts folijā, palīdzību.
- Sarullētās vafeles pilnībā atdzesē.
- Vafeles pilda ar vārītu iebiezināto pienu un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!