Mājās gatavota marmelāde

Mājās gatavota marmelāde Foto: Mājās gatavota marmelāde

Sastāvdaļas

  • 400 g cukura
  • 1/2 glāzes ievārījuma sīrupa
  • 30 g želatīna
  • 250 mg limonādes
  • 1/2 ēdamkarotes citronskābes

Pagatavošana

  1. Želatīnu pārlej ar limonādi un atstāj uz 2-4 stundām.
  2. Tad želatīnam pievieno cukuru, sīrupu, citronskābi, samaisa un liek uz lēnas uguns.
  3. Pastāvīgi maisot, vāra, kamēr izveidojas viendabīga konsistence, nedrīkst uzvārīt!
  4. Karstu šķidrumu lej saslapinātā veidnē, liek ledusskapī.
  5. Kad marmelāde sastingusi, sagriež to gabalos, apviļā cukurā vai pūdercukurā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes