Mājas auzu pārslu cepumi

Mājas auzu pārslu cepumi Foto: Mājas auzu pārslu cepumi

Sastāvdaļas

  • 500 g auzu pārslu
  • 250 g sviesta
  • 200 g cukura
  • 3 olas
  • citrona miziņa

Pagatavošana

  1. Auzu pārslas izsijā, apgrauzdē izkausētā sviestā (125 g), atdzesē un pievieno sviestam, kas saputots ar cukuru. 
  2. Auzu pārslu masai pievieno sarīvētu citrona miziņu, olas un izsijātos auzu pārslu smalkumus. 
  3. Ar tējkaroti mīklas piciņas liek uz plāts, cepeškrāsnī cep gaiši brūnas. 
  4. Atdzisušas ar platu nazi noņem no plāts.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes