Sastāvdaļas
- 400 g vistas filejas
- 150 g konservētas kukurūzas
- 2 paprikas
- 1 sīpols
- 2-3 ķiploka daiviņas
- 1 ola
- 2 ēdamkarotes mannā
- 1 ēdamkarote miltu
- 150 g kabaču
- 1 neliels burkāns
- garšvielas pēc garšas
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Gaļu sīki sakapā.
- Sīpolu sīki sakapā.
- Burkānu sarīvē uz smalkās rīves.
- Kabačus sarīvē uz rupjās rīves, sulu nospiež.
- Sakapā ķiplokus.
- Paprikas sagriež ne pārāk sīkos gabaliņos.
- Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa, pievieno garšvielas.
- No iegūtās masas veido kotletes, apviļā tās miltos, cep sakarsētā pannā, uz vidējas uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!