Sastāvdaļas
- 400 g burkānu
- 200 g biezpiena
- 3-4 olu baltumi
- zaļumi, ķiploki, sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Burkānus sarīvē uz rupjās rīves, sautē, atdzesē, pieber sāli.
- Krāsni uzkarsē līdz 180-200°C temperatūrai.
- Olu baltumus sakuļ stingrās putās.
- Uzmanīgi samaisa olu baltumus ar burkāniem.
- Veidnē ieklāj cepampapīru.
- Burkānu - olu baltumu masu liek veidnē un cep 15-20 minūtes.
- Tiklīdz parādās zeltaina garoziņa, biskvītu izņem no krāsns, pārliek uz citu cepampapīru un atdzesē.
- Biezpienu samīca, pieber sāli, pievieno ķiploka daiviņu, sakapātus zaļumus - visu samaisa, izlīdzina uz biskvīta.
- Tad biskvītu uzmanīgi satin ruletē, ruleti ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!