Sastāvdaļas
- 250 g rauga picas mīklas
- 120 g sviesta
- 3-4 ķiploka daiviņas
- 1 neliels loku saišķītis
- 1 diļļu saišķītis
- 50-70 g rīvēta siera
- rupjā sāls pārkaisīšanai
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē un pievieno sviestam un sakapātiem zaļumiem.
- Mīklu plāni izrullē un tai, vienmērīgā slānī uzklāj sviesta maisījumu.
- Mīklu satin ruletē, sagriež vienādās daļās, liek ietaukotā veidnē.
- Bulciņas pārkaisa ar sāli un sieru, cep 18-20 minūtes, kamēr parādās zeltaini-brūna garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!