Sastāvdaļas
- 300 g vārītas vistas filejas
- 50 g miltu
- 2 olas
- 150 ml piena
- 50 g cieta, liesa siera
- 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
- malti melnie pipari, karijs, Vidusjūras garšvielas pēc garšas
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Vārīto vistas fileju sagriež mazos gabaliņos.
- Olas sakuļ ar sāli un pienu, pievieno miltus, cepamo pulveri un garšvielas, samīca ne pārāk biezu mīklu.
- Mīklai pievieno sagriezto vistas gaļu un sarīvētu sieru.
- Visu kārtīgi samaisa un liek ietaukotā veidnē.
- Pīrāgu cep 200°C temperatūrā sakarsētā krāsnī, 35-40 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!