Liess vistas gaļas pīrāgs

Liess vistas gaļas pīrāgs Foto: Liess vistas gaļas pīrāgs

Sastāvdaļas

  • 300 g vārītas vistas filejas
  • 50 g miltu
  • 2 olas
  • 150 ml piena
  • 50 g cieta, liesa siera
  • 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
  • malti melnie pipari, karijs, Vidusjūras garšvielas pēc garšas
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vārīto vistas fileju sagriež mazos gabaliņos.
  2. Olas sakuļ ar sāli un pienu, pievieno miltus, cepamo pulveri un garšvielas, samīca ne pārāk biezu mīklu.
  3. Mīklai pievieno sagriezto vistas gaļu un sarīvētu sieru.
  4. Visu kārtīgi samaisa un liek ietaukotā veidnē.
  5. Pīrāgu cep 200°C temperatūrā sakarsētā krāsnī, 35-40 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes