Liellopu gaļas salāti ar tomātiem un olām

Liellopu gaļas salāti ar tomātiem un olām Foto: Liellopu gaļas salāti ar tomātiem un olām

Sastāvdaļas

  • 150 g liellopu gaļas
  • 100 g ķirštomātu
  • 50 g paipalu olu
  • 100 g lapu salātu
  • 10 ml olīveļļas
  • 5 ml ābolu etiķa
  • 10 ml sinepju 
  • 5 g ķiploku
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vārītu liellopu gaļu un lapu salātus sagriež salmiņos.
  2. Mērcei - olīveļļu samaisa ar etiķi, smalki rīvētiem ķiplokiem, pieber sāli, piparus pēc garšas.
  3. Lapu salātus, liellopu gaļu un mērci samaisa.
  4. Ķirštomātus un cieti vārītas paipalu olas pārgriež uz pusēm.
  5. Traukā liek lapu salātus un liellopu gaļu, virsū izkārto tomātus un olas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes