Liellopu gaļas salāti ar marinētiem gurķiem un lapu salātiem

Liellopu gaļas salāti ar marinētiem gurķiem un lapu salātiem Foto: Liellopu gaļas salāti

Sastāvdaļas

  • 200 g vārītas liellopu gaļas
  • 1 vidēja lieluma sīpols
  • 1/4 glāzes 9% etiķa
  • 100 g marinētu gurķu
  • 6-8 ķirštomāti
  • lapu salāti
  • 4-5 pētersīļi
  • sāls
  • malti melnie pipari
  • 1-2 ēdamkarotes augu eļļas

Pagatavošana

  1. Vārīto gaļu sagriež salmiņos.
  2. Sīpolu sagriež pusgredzenos, liek bļodā, pārlej ar etiķi, atstāj uz 10-15 minūtēm.
  3. Gurķus sagriež salmiņos, lapu salātus un pētersīļus noskalo un nosusina.
  4. Bļodā samaisa gaļu, sīpolus, gurķus, pieber sāli, piparus, pārlej ar augu eļļu.
  5. Lēzenā traukā izkārto lapu salātus, virsū liek salātus, rotā ar, uz pusēm pārgrieztiem ķirštomātiem un zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes