Sastāvdaļas
- 200 g vārītas liellopu gaļas
- 1 vidēja lieluma sīpols
- 1/4 glāzes 9% etiķa
- 100 g marinētu gurķu
- 6-8 ķirštomāti
- lapu salāti
- 4-5 pētersīļi
- sāls
- malti melnie pipari
- 1-2 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošana
- Vārīto gaļu sagriež salmiņos.
- Sīpolu sagriež pusgredzenos, liek bļodā, pārlej ar etiķi, atstāj uz 10-15 minūtēm.
- Gurķus sagriež salmiņos, lapu salātus un pētersīļus noskalo un nosusina.
- Bļodā samaisa gaļu, sīpolus, gurķus, pieber sāli, piparus, pārlej ar augu eļļu.
- Lēzenā traukā izkārto lapu salātus, virsū liek salātus, rotā ar, uz pusēm pārgrieztiem ķirštomātiem un zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!