Sastāvdaļas
- 300 g liellopu gaļas
- 2 tomāti
- 2 svaigi gurķi
- 1 sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
- 100 g cieta siera
- 3 cieti vārītas olas
- 1 saišķītis diļļu vai pētersīļu
- jogurts bez piedevām pēc garšas
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Liellopu gaļu izvāra sālsūdenī - vāra apmēram 1 stundu, kamēr gaļa ir mīksta.
- Tad gaļu atdzesē un sagriež gabaliņos.
- Sīpolu sagriež pusgredzenos, pārlej ar verdošu ūdeni un noskalo tekošā ūdenī.
- Olas sagriež gabaliņos.
- Gurķus un tomātus sagriež plānos salmiņos, liek traukā, pievieno sīpolus un sakapātus ķiplokus.
- Pievieno gaļu un olas, sarīvētu sieru, sakapātus zaļumus.
- Pieber sāli, piparus pēc garšas, pārlej ar jogurtu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!