Liellopu gaļas sacepums

Liellopu gaļas sacepums Foto: Liellopu gaļas sacepums

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu gaļas
  • 200 g sīpolu
  • 150 g siera
  • 200 g majonēzes
  • 100 g tauku vai sviesta
  • 30 g rīvmaizes
  • rīvēti mārrutki
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Liellopu gaļu sagriež nelielās šķēlītēs, izdauza, apcep karstos taukos un liek iepriekš sakarsētā veidnē.
  2. Gaļas šķēlītes pārliek ar ripās sagrieztiem sīpoliem un pārkaisa vispirms ar rīvmaizi, tad  - ar sarīvētu sieru.
  3. Majonēzi sajauc ar rīvētiem mārrutkiem un pārlej veidnes saturam.
  4. Cep karstā krāsnī apmēram 20-30 minūtes.
  5. Izņem no veidnes, sagriež biezākās šķēlēs, kārto traukā un pārkaisa ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes