Sastāvdaļas
- 500 g liellopu gaļas
- 200 g sīpolu
- 150 g siera
- 200 g majonēzes
- 100 g tauku vai sviesta
- 30 g rīvmaizes
- rīvēti mārrutki
- zaļumi
Pagatavošana
- Liellopu gaļu sagriež nelielās šķēlītēs, izdauza, apcep karstos taukos un liek iepriekš sakarsētā veidnē.
- Gaļas šķēlītes pārliek ar ripās sagrieztiem sīpoliem un pārkaisa vispirms ar rīvmaizi, tad - ar sarīvētu sieru.
- Majonēzi sajauc ar rīvētiem mārrutkiem un pārlej veidnes saturam.
- Cep karstā krāsnī apmēram 20-30 minūtes.
- Izņem no veidnes, sagriež biezākās šķēlēs, kārto traukā un pārkaisa ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!