Liellopu gaļas mērce makaroniem

Liellopu gaļas mērce makaroniem Foto: Liellopu gaļas mērce makaroniem

Sastāvdaļas

  • 300-400 g liellopu gaļas
  • 2-3 sīpoli
  • 2 burkāni
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • gaļas buljons vai ūdens
  • tase saldā krējuma
  • sāls
  • pipari
  • ķiploki
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Liellopu gaļu sagriež salmiņos, cep augu eļļā, kamēr izveidojas brūngana garoziņa.
  2. Pielej buljonu vai ūdeni, pievieno salmiņos sagrieztus sīpolus un burkānus, sautē, kamēr gaļa ir mīksta, uz lēnas uguns.
  3. Citā pannā apbrūnina miltus, pielej mazliet ūdens, izmaisa, pielej saldo krējumu, pieber sāli, piparus, masu pievieno gaļai.
  4. Nobeigumā pievieno sakapātus zaļumus, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes