Liellopu gaļas harčo ar Tkemali mērci

Liellopu gaļas harčo ar Tkemali mērci Foto: Liellopu gaļas harčo ar Tkemali mērci

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu gaļas
  • 3 sīpoli
  • 1/2 glāzes rīsu
  • 1/2 glāzes Tkemali mērces
  • zaļumi, ķiploki, sāls, pipari, Hmeli-Suneli pēc garšas

Pagatavošana

  1. Liellopu gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Lielā katlā lej 2,5 l auksta ūdens.
  3. Katlā liek gaļu, uzvāra, noputo, turpina vārīt 1,5 stundas.
  4. Pēc noteiktā laika pievieno rīsus, Tkemali mērci, sakapātus sīpolus.
  5. 10 minūtes, pirms vārīšanās beigām pievieno sakapātus pētersīļus, kinzu, ķiplokus, sāli, šķipsniņu Hmeli-Suneli garšvielas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes