Sastāvdaļas
- 500 g liellopu gaļas
- 3 sīpoli
- 1/2 glāzes rīsu
- 1/2 glāzes Tkemali mērces
- zaļumi, ķiploki, sāls, pipari, Hmeli-Suneli pēc garšas
Pagatavošana
- Liellopu gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
- Lielā katlā lej 2,5 l auksta ūdens.
- Katlā liek gaļu, uzvāra, noputo, turpina vārīt 1,5 stundas.
- Pēc noteiktā laika pievieno rīsus, Tkemali mērci, sakapātus sīpolus.
- 10 minūtes, pirms vārīšanās beigām pievieno sakapātus pētersīļus, kinzu, ķiplokus, sāli, šķipsniņu Hmeli-Suneli garšvielas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!