Liellopu gaļas filejas befstrogonovs

Liellopu gaļas filejas befstrogonovs Foto: Liellopu gaļas filejas befstrogonovs

Sastāvdaļas

  • liellopu gaļas fileja
  • sviests
  • paprika
  • milti
  • sāls
  • pipari
  • tomātu biezenis
  • krējums
  • sīpoli
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Liellopu fileju sagriež plānās šķēlēs, pēc tam stienīšos, ko sviestā ātri apcep.
  2. Pagatavo mērci: sviestā sabrūnina papriku, mazliet miltu, pieliek, sāli, piparus, tomātu biezeni, visu uzvāra.
  3. Beigās pieliek krējumu, sarīvētu sīpolu, mērci uzlej saceptajai gaļai, pārkaisa ar zaļumiem.

Pasniedz ar taukos vārītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezeni.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes