Liellopu gaļas bifšteks

Liellopu gaļas bifšteks Foto: Liellopu gaļas bifšteks

Sastāvdaļas

  • 160 g liellopa gaļas
  • 10 g sviesta
  • 15 g mārrutku
  • 150 g ceptu kartupeļu
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Liellopu gaļu sagriež porciju gabalos - 20-30 mm biezās šķēlēs, mazliet izdauza ar gaļas āmuriņu.
  2. Pirms cepšanas, gaļu pārkaisa ar sāli un pipariem.
  3. Cep bifšteku dziļā pannā, sviestā, 7-15 minūtes.
  4. Pasniedzot, bifšteku pārlej ar sviestu un gaļas sulu, kas izdalījusies cepšanas laikā.
  5. Liellopu gaļas bifšteksu pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un rīvētiem mārrutkiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes