Liellopu gaļas bifšteks

Liellopu gaļas bifšteks Foto: Liellopu gaļas bifšteks

Sastāvdaļas

 ● 160 g liellopa gaļas
 ● 10 g sviesta
 ● 15 g mārrutku
 ● 150 g ceptu kartupeļu
 ● sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Liellopu gaļu sagriež porciju gabalos - 20-30 mm biezās šķēlēs, mazliet izdauza ar gaļas āmuriņu.
  2. Pirms cepšanas, gaļu pārkaisa ar sāli un pipariem.
  3. Cep bifšteku dziļā pannā, sviestā, 7-15 minūtes.
  4. Pasniedzot, bifšteku pārlej ar sviestu un gaļas sulu, kas izdalījusies cepšanas laikā.
  5. Liellopu gaļas bifšteksu pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un rīvētiem mārrutkiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes