Sastāvdaļas
- 500 g liellopu gaļas
- 5 sīpoli
- 3 sālīti gurķi
- 2 ēdamkarotes tomātu pastas
- 1 glāze gaļas buljona
- 1 kg kartupeļu
- 3 ķiploka daiviņas
- augu eļļa cepšanai
- sāls, pipari, lauru lapa
Pagatavošana
- Gaļu noskalo, sagriež salmiņos un cep sakarsētā sautējamā katlā, augu eļļā.
- Pievieno plānos pusgredzenos sagrieztus sīpolus, cep, kamēr sīpoli ir mīksti.
- Pievieno tomātu pastu, sīki sagrieztus sālītos gurķus, uzlej buljonu un sautē, katlam uzliekot vāku, kamēr gaļa ir gatava.
- Pannā cep salmiņos sagrieztus kartupeļus.
- Kad kartupeļi ir gandrīz gatavi, tos pārliek sautējamā katlā pie gaļas.
- Pievieno sāli, piparus, lauru lapu, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus.
- Uzmanīgi visu samaisa un turpina sautēt 5-7 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!