Sastāvdaļas
- 150 g svaiga vai konservēta ananāsa
- 1 vidēja lieluma paprika
- 1 vidēja lieluma sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 400 g liellopa gaļas filejas
- 2 ēdamkarotes sojas-sēņu mērces
- 1 ēdamkarote sojas mērces
- 1 ēdamkarote cukura
- 3 ēdamkarotes augu eļļas
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Ananāsu mīkstumu sagriež šķēlītēs.
- Paprikai izgriež sēklotni, sagriež gabaliņos, tik pat lielos, kā ananāss.
- Sīpolus sagriež tik pat lielos gabaliņos, kā ananāss.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
- Liellopu gaļu noskalo, nosusina, sagriež vidēja lieluma gabaliņos.
- Bļodā samaisa abu veidu sojas mērces, cukuru - kārtīgi samaisa, lai cukurs izkūst.
- Pievieno pusi augu eļļas, piparus.
- Pārlej ar maisījumu liellopu gaļu, samaisa, atstāj uz 30 minūtēm.
- Pannā lej atlikušo augu eļļu, uzkarsē to, liek ananāsus, dārzeņus, liellopu gaļu, samaisa, cep 2-3 minūtes.
- Ēdienu pasniedz karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!