Sastāvdaļas
- 500 g liellopu gaļas
- 1 burkāns
- 1-2 selerijas kāti
- 1 sīpols
- 1-2 paprikas
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 bundža konservētu ananāsu
- 2 olas
- 1/2 glāzes miltu
- pipari, sāls, cukurs pēc garšas
- augu eļļa
- 2 ēdamkarotes tomātu pastas
Pagatavošana
- Gaļu sagriež sloksnītēs, sīpolu sakapā, burkānu, paprikas sīki sagriež.
- Ķiplokus sakapā, selerijas kātus sīki sagriež.
- Sagatavo olu masu - olas samaisa ar miltiem, pieber sāli, piparus - vēlreiz samaisa.
- Gatavo mērci - tomātu pastu samaisa ar 1 glāzi konservēto ananāsu sīrupa, 1 glāzi ūdens, pievieno mazliet sāli, cukuru, masu lej katlā un uzvāra.
- Gaļu liek pannā, pārlej ar olu masu, cep augu eļļā, kamēr gatavs.
- Atsevišķā pannā cep sīpolus, kamēr tie kļūst zeltaini, pievieno ķiplokus, seleriju - samaisa.
- Sīpoliem pievieno papriku, burkānu, konservētos ananāsus, visu dažas minūtes cep.
- Pievieno gaļu, samaisa, pārlej mērci - sautē 10-15 minūtes.
- Šādi pagatavotu gaļu pasniedz ar rīsiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!