Sastāvdaļas
- 1/2-1 glāze skāba krējuma
- 100 g cieta siera
- 1/2 glāzes miltu
- šķipsniņa sāls
- 1/2 tējkarotes Vidusjūras garšvielu
- 1/4 tējkarotes maltu melno piparu
- 1 ēdamkarote sviesta
Pagatavošana
- Skābo krējumu samaisa ar sarīvētu sieru, pievieno sāli, piparus, Vidusjūras garšvielas.
- Pievieno miltus, kārtīgi samaisa mīklu.
- Pannu ietauko ar augu eļļu, pannā liek mīklu, veido plāceni.
- Cep plāceni uz vidējas uguns, pannai uzliekot vāku - 5-7 minūtes.
- Plāceni apgriež otrādi un cep, pannai uzliekot vāku, vēl 5 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!