Lēcu zupa ar vistas gaļu

Lēcu zupa ar vistas gaļu Foto: Lēcu zupa ar vistas gaļu

Sastāvdaļas

  • 600 g vistas filejas
  • 200 g lēcu
  • 200 g tomātu
  • 150 g sīpolu
  • 10 g olīveļļas
  • sāls, pipari, lauru lapa, oregano
  • 2 l ūdens

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež ļoti sīkos gabaliņos, izvāra 2 litros ūdens, nosmeļ putas.
  2. Vistas buljonā ber lēcas, vāra, kamēr lēcas gatavas. 
  3. Olīveļļā sutina sagrieztus sīpolus un tomātus.
  4. Sutinātos dārzeņus liek katlā, pie gaļas un lēcām, uzber sāli, piparus, oregano. 
  5. Pasautē uz lēnas uguns, pievieno lauru lapu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes