Sastāvdaļas
- 3 kg paprikas
- 1,5 kg sīpolu
- 1,5 kg tomātu
- 0,5 tējk bez kaudzītes čili
- 1 glāze cukuru
- 1 glāze eļlas
- 0,5 glāze etiķis 9%
- 2 ēdamkarotes sāls
Pagatavošana
- Papriku nomazgā, izņem sēklas, sagriež daiviņās.
- Sīpolus notīra, sagriež plānās ripiņās.
- Tomātus samaļ vai sablenderē.
- Pie visiem dārzeņiem pievieno cukuru, sāli, eļļu, čili un samaisa - atstāj uz 30 minūtēm lai izdala sulu.
- Liek vārīties uz 25 min.
- Pievieno etiķi un vāra vēl 5 minūtes
- Lečo pilda tīrās burkās, aizvāko.
Lečo sanāk ļoti garšīgs, sulīgs, košā krāsā .
Receptes autore: Natalija Novikova
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!