Sastāvdaļas
● 1 iepakojums lavaša
● 200 g kausētā siera
● 250 g desas
● 200 g tomātu
● 1 ķiploka daiviņa
● 50 g diļļu
● 2 olas
● 1,5 tējkarotes miltu
Pagatavošana
- Desu un tomātus sagriež, dilles, ķiplokus sasmalcina.
- Lavašu sagriež vairākos kvadrātos.
- Lavaša kvadrātus noziež ar kausēto sieru.
- Uz noziesto lavašu liek dilles, ķiplokus, desu, tomātus, virsū liek otru lavašu.
- Šādi izliek visus lavaša kvadrātus.
- Bļodā sakuļ olas, pievieno mazliet miltu, katru lavaša uzkodu apviļā olu-miltu maisījumā un cep pannā, no abām pusēm.
- Gatavu lavaša uzkodu pasniedz ar grieķu jogurtu vai skābo krējumu.