Lavaša sacepums ar mērci

Lavaša sacepums ar mērci Foto: Lavaša sacepums ar mērci

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums lavaša
  • 250-300 g maltās gaļas
  • 2-3 olas
  • kečups, skābais krējums, majonēze(mērcei)
  • sāls, garšvielas
  • siers

Pagatavošana

  1. Malto gaļu samaisa ar 1 olu, sāli, garšvielām.
  2. Maltās gaļas masu uzklāj uz lavaša un atstāj uz 10-15 minūtēm, lai ievelkas.
  3. Ar maltās gaļas masu noklāto lavašu satin ruletēs.
  4. Veidni ietauko ar sviestu, liek tajā ruletes.
  5. Gatavo mērci - atlikušās olas sakuļ ar skābo krējumu, majonēzi, kečupu, garšvielām, sāli.
  6. Mērcei jāpārklāj ruletes un 1-2 cm virs tām.
  7. Cep sakarsētā krāsnī, 30 minūtes, 5-10 minūtes pirms cepšanās beigām, pārkaisa ar rīvētu sieru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes