Sastāvdaļas
- 1 iepakojums lavaša
- 250-300 g maltās gaļas
- 2-3 olas
- kečups, skābais krējums, majonēze(mērcei)
- sāls, garšvielas
- siers
Pagatavošana
- Malto gaļu samaisa ar 1 olu, sāli, garšvielām.
- Maltās gaļas masu uzklāj uz lavaša un atstāj uz 10-15 minūtēm, lai ievelkas.
- Ar maltās gaļas masu noklāto lavašu satin ruletēs.
- Veidni ietauko ar sviestu, liek tajā ruletes.
- Gatavo mērci - atlikušās olas sakuļ ar skābo krējumu, majonēzi, kečupu, garšvielām, sāli.
- Mērcei jāpārklāj ruletes un 1-2 cm virs tām.
- Cep sakarsētā krāsnī, 30 minūtes, 5-10 minūtes pirms cepšanās beigām, pārkaisa ar rīvētu sieru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!