Sastāvdaļas
- 1 lavaša iepakojums
- 4 ēdamkarotes majonēzes
- 400 g siera
- 1 glāze piena
- 2 olas
Pagatavošana
- Veidni bagātīgi ieziež ar sviestu.
- Lavaša plāksnes sagriež veidnes lielumā.
- Sanāk 7 lavaša gabali.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Katru lavaša gabalu noziež ar plānu majonēzes kārtiņu.
- Lavaša gabalus liek kārtās veidnē, katram gabalam uzkaisa sieru.
- Visus 7 lavaša gabalus liek viens otram virsū.
- Bļodā sakuļ pienu, olas, sāli.
- Piena maisījumu pārlej lavašam.
- Krāsni uzkarsē līdz 200 °C temperatūrai, cep 20-30 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!