Sastāvdaļas
- 2 lavaša plāksnes
- 2 olas
- 250 ml kefīra
- neliels diļļu un pētersīļu saišķītis
- 250 g siera
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 220°C temperatūrai, veidni ieziež ar sviestu.
- Sieru sarīvē, pievieno sakapātus zaļumus - samaisa.
- Olas samaisa ar kefīru, pievieno sieru, atstājot 1/3 glāzes, samaisa.
- Lavaša plāksnes noziež ar kefīru, vienu plāksni ieklāj veidnē tā, lai malas karātos.
- Virsū liek otru plāksni, virsū liek pusi pildījuma, pāri liek karājošās lavaša plāksnes malas.
- Atkal liek atlikušo pildījumu, pārlej ar atlikušo kefīru, cep pīrāgu, kamēr kļūst zeltains.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!