Lavaša pīrādziņi

Lavaša pīrādziņi Foto: Lavaša pīrādziņi

Sastāvdaļas

  • 4 lavaša plāksnes
  • 300 g biezpiena
  • 1 tējkarote sinepju
  • diļļu saišķītis
  • 130 g puscieta siera
  • sāls
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 tējkarote ūdens
  • saulespuķu eļļa

Pagatavošana

  1. Biezpienu samaisa ar sinepēm un sāli - kārtīgi samaisa.
  2. Dilles sakapā.
  3. Sieru rupji sarīvē.
  4. Visu samaisa.
  5. Katru lavaša plāksni gareniski sagriež 5 vienādās daļās.
  6. Liek virsū pildījumu, veido trīsstūrīšus.
  7. Tad, nemainot trīsstūra formu, vienu maliņu, noloka ar visu pildījumu.
  8. Palikušo astīti, var nogriezt vai noliekt uz leju.
  9. Šādi rīkojas ar visu lavašu.
  10. Olas dzeltenumu samaisa ar 1 tējkaroti ūdens, sakuļ ar dakšiņu.
  11. Katru pīrādziņu noklāj ar sakulto olas dzeltenumu no abām pusēm.
  12. Cep sakarsētā pannā, saulespuķu eļļā, kamēr parādās brūngana garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes