Sastāvdaļas
- 4 lavaša plāksnes
- 300 g biezpiena
- 1 tējkarote sinepju
- diļļu saišķītis
- 130 g puscieta siera
- sāls
- 1 olas dzeltenums
- 1 tējkarote ūdens
- saulespuķu eļļa
Pagatavošana
- Biezpienu samaisa ar sinepēm un sāli - kārtīgi samaisa.
- Dilles sakapā.
- Sieru rupji sarīvē.
- Visu samaisa.
- Katru lavaša plāksni gareniski sagriež 5 vienādās daļās.
- Liek virsū pildījumu, veido trīsstūrīšus.
- Tad, nemainot trīsstūra formu, vienu maliņu, noloka ar visu pildījumu.
- Palikušo astīti, var nogriezt vai noliekt uz leju.
- Šādi rīkojas ar visu lavašu.
- Olas dzeltenumu samaisa ar 1 tējkaroti ūdens, sakuļ ar dakšiņu.
- Katru pīrādziņu noklāj ar sakulto olas dzeltenumu no abām pusēm.
- Cep sakarsētā pannā, saulespuķu eļļā, kamēr parādās brūngana garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!