Latgales kotletes

Latgales kotletes Foto: Latgales kotletes

Sastāvdaļas

  • 250 g liellopu vai jēra gaļas
  • 150 g žāvēta speķa
  • 1/2 glāzes ūdens
  • 1 šķēle baltmaizes
  • 1 ola
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 1 tējkarote ķimeņu
  • sāls pēc garšas
  • dārzeņi

Pagatavošana

  1. Pagatavoto kotlešu masu, sadala porcijās (50 g), izveido kausiņus, pilda ar sasmalcinātiem vārītiem dārzeņiem (bietēm, burkāniem, kāļiem, svaigiem kāpostiem) vai sālītām sēnēm. 
  2. Pievieno nedaudz buljona un cepeškrāsnī cep apmēram 20-25 minūtes.  Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes