Sastāvdaļas
- 500 g laša filejas
- 10 ml sojas mērces
- 15 ml citrona sulas
- 5 g ķiploku
- 10 g svaigas ingvera saknes
- 1 tējkarote sezama eļļas
- 150 g kabaču
- 100 g tomātu
Pagatavošana
- Laša fileju sadala gabalos, liek lēzenā traukā.
- Sojas mērci, 1 ēdamkaroti ūdens, citrona sulu, sakapātus ķiplokus, sakapātu ingvera sakni, uzmanīgi karsē nelielā katliņā 4 minūtes.
- Maisījumu pārlej zivij, atstāj marinēties 20 minūtes.
- Sakarsē grilu vai pannu, cep laša gabalus, vienu reizi apgriežot, 8 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Lielā pannā sakarsē eļļu,liek tajā sagrieztus kabačus un tomātus, pastāvīgi maisot, karsē 5-7 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!