Sastāvdaļas
- 1 kg laša
- 2 sīpoli
- 1-2 burkāni
- sāls, pipari pēc garšas
- augu eļļa
- 1-2 ēdamkarotes majonēzes
Pagatavošana
- Lasi sagriež gabalos un marinē garšvielās, sālī un augu eļļā (katru gabalu apziež ar eļļu), 30 minūtes.
- Burkānus sarīvē uz rupjas rīves un liek ietaukotā veidnē.
- Sīpolus sagriež pus-gredzenos un arī liek veidnē.
- Virsū sīpoliem liek laša gabalus.
- Katru zivs gabalu apziež ar majonēzi.
- Veidni pārklāj ar foliju.
- Veidni liek vidēji karstā krāsnī, cep 20 minūtes.
- Pasniedzot, uz katra laša gabala liek nedaudz sīpolus un burkānus.
- Zivi var pasniegt kopā ar rīsiem vai vienu pašu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!