Sastāvdaļas
- 1 kg laša filejas
- 200 g siera
- majonēze
- sāls
- pipari
- citronu sula
Pagatavošana
- Laša fileju sagriež 1,5-2 cm biezos gabalos, apsāla un sapiparo katru gabalu, no visām pusēm.
- Veidnē ieklāj foliju, krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
- Zivs filejas gabalus, no vienas puses, apslaka ar citronu sulu un ar apslacīto pusi uz leju, liek veidnē.
- Zivs filejas gabalu virsmas noklāj ar majonēzi.
- Sieru sarīvē uz smalkās rīves un pārkaisa laša filejas gabaliem.
- Krāsns temperatūru pazemina līdz 180°C temperatūrai, cep 30-40 minūtes, kamēr parādās sarkanīga garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!