Lasis ar olīvām un tomātiem

Lasis ar olīvām un tomātiem Foto: Lasis ar olīvām un tomātiem

Sastāvdaļas

 ● 800 g laša filejas
 ● 4 ēdamkarotes olīvu bez kauliņiem
 ● 2 ķiploka daiviņas
 ● 3 vidēja lieluma tomātu
 ● mazs saišķītis pētersīļu
 ● 100 g siera
 ● olīveļļa
 ● sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Olīvas, rupji sagrieztus ķiplokus, 3 ēdamkarotes olīveļļas, pusi pētersīļu saišķīša sasmalcina blenderī.
  2. Lasi liek veidnē, aprasina ar olīveļļu, uzber sāli un piparus.
  3. Virsū liek olīvu masu, pētersīļus, šķēlītēs sagrieztus tomātus - pārkaisa visu ar rīvētu sieru.
  4. Cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes, pasniedz ar citrona šķēlītēm.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes