Lasis ar olīvām un tomātiem

Lasis ar olīvām un tomātiem Foto: Lasis ar olīvām un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 800 g laša filejas
  • 4 ēdamkarotes olīvu bez kauliņiem
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3 vidēja lieluma tomātu
  • mazs saišķītis pētersīļu
  • 100 g siera
  • olīveļļa
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Olīvas, rupji sagrieztus ķiplokus, 3 ēdamkarotes olīveļļas, pusi pētersīļu saišķīša sasmalcina blenderī.
  2. Lasi liek veidnē, aprasina ar olīveļļu, uzber sāli un piparus.
  3. Virsū liek olīvu masu, pētersīļus, šķēlītēs sagrieztus tomātus - pārkaisa visu ar rīvētu sieru.
  4. Cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes, pasniedz ar citrona šķēlītēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes