Sastāvdaļas
- 250-300 g mazsālīta laša
- 1 avokado
- 1 svaigs gurķis
- Ķīnas kāposts
- 1/2 sarkanās paprikas
- 1/2 dzeltenās paprikas
- 3 olas
- 50-80 g cieta siera
- 2-3 ēdamkarotes krēmsiera
- 200-300 g sālsūdenī, ar garšvielām vārītu attīrītu garneļu
- ikri, ciedru rieksti, majonēze
Pagatavošana
- Torti liek kārtās:
- 1 kārta - sīki sagriezts gurķis un avokado, Ķīnas kāposts un krēmsiers
- 2 kārta - gabaliņos sagriezta laša fileja
- 3 kārta - salmiņos sagriezta dzeltenā un sarkanā paprika, uzklāj majonēzi
- 4 kārta - smalki sarīvēti cieti vārītu olu baltumi, uzklāj majonēzi
- 5 kārta - rīvēts siers
- Ķīnas kāposta lapas sapluinī ar rokām, apkaisa apkārt tortei pasniegšanas šķīvī, izkārto garneles, aprasina ar citrona vai apelsīna sulu.
- Torti rotā ar ikriem un ciedru riekstiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!