Sastāvdaļas
- 1 bundža konservēta laša
- 1 kartupelis
- 1 burkāns
- 2 olas
- 70 g siera
- 30 g loku
- 4 ēdamkarotes sezama sēkliņu
- 1 ēdamkarote sojas mērces
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
Pagatavošana
- Izvāra kartupeli, burkānu un olas, atdzesē un notīra.
- Konservētajam lasim nolej šķidrumu, liek bļodā un samīca ar dakšiņu.
- Lasim pievieno rupji sarīvētu kartupeli un smalki sarīvētu burkānu, samaisa.
- Pievieno smalki sarīvētu sieru un olas, samaisa.
- Lokus sakapā, pievieno salātiem.
- Pielej sojas mērci, skābo krējumu, kārtīgi samaisa.
- No salātu masas, ar rokām, izveido valrieksta lieluma bumbiņas.
- Sezama sēkliņas apgrauzdē zeltainas sausā pannā.
- Bumbiņas apviļā sezama sēkliņās.
- Salātu bumbiņas izkārto traukā, rotā pēc saviem ieskatiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!