Sastāvdaļas
- 200 g plānās šķēlītēs sagriezta mazsālīta laša
- 80 g biezpiena
- 1 ēdamkarote skābā krējuma
- 1 ēdamkarote majonēzes
- sāls
- cukurs
- pipari
- dilles
- pētersīļi
- 1 tējkarote želatīna
- 1 ēdamkarote sezama sēkliņu
Pagatavošana
- Biezpienu sajauc ar skābo krējumu un majonēzi, pievieno sāli un cukuru, iemaisa sasmalcinātas dilles un pētersīļus un uzbriedinātu izšķīdinātu želatīnu.
- Laša šķēles blakus citu citai izklāj tā, lai katras šķēles maliņa nedaudz nosedz blakus šķēlītes maliņu, pārkaisa ar pipariem.
- Šķēlēm klāj virsū biezpiena masu, satin ruletē un pārkaisa ar apgrauzdētām sezama sēkliņām.
- Ruletīti uz pāris stundām liek ledusskapī, tad sagriež šķēlītēs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!