Laša gulašs

Laša gulašs Foto: Laša gulašs

Sastāvdaļas

  • 200 g laša filejas
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 sarkana paprika
  • 1 zaļa paprika
  • 100 g kūpināta šķiņķa
  • 100 ml baltvīna
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 100 ml dārzeņu buljona
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • 250 g šampinjonu
  • 200 g tomātu

Pagatavošana

  1. Lasi sagriež gabaliņos un aplaista ar citrona sulu.
  2. Šķiņķi sagriež mazos gabaliņos un cep pannā bez taukvielām.
  3. Pieliek sasmalcinātu sīpolu un ķiploku - apcep.
  4. Pievieno šķēlītēs sagrieztus šampinjonus, gabaliņos sagrieztas paprikas, uzlej vīnu un buljonu, piever sāli, piparus.
  5. 10 minūtes sautē, pievieno sagrieztus tomātus un vēl minūti pasautē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes