Sastāvdaļas
Pamatnei:
- 150 g smilšu cepumu
- 1/2 ēdamkarote medus
- 35 g sviesta
Pildījumam:
- 2 olu baltumi (L izmēra)
- 1/2 bundžiņa iebiezinātā piena
- 2 laimi
Pagatavošana
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 170°C temperatūrai un viegli ietauko 19 cm lielu kūkas formu.
- Cepumus sasmalcina, sajauc ar kausētu sviestu un medu.
- Masu ieklāj kūkas formā ar malām uz augšu.
- No abiem laimiem izspiež sulu, sajauc ar olu baltumiem un iebiezināto pienu.
- Visu saputo ar elektrisko putotāju un klāj pār cepumu kārtu.
- Liek kūku cepties 25 - 30 minūtes. Kad kūka gatava, ievieto to ledusskapī uz nakti.
- Dekorē pēc pašu gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!