Lagmans ar jaunajiem kartupeļiem

Lagmans ar jaunajiem kartupeļiem Foto: Lagmans ar jaunajiem kartupeļiem

Sastāvdaļas

  • paprika
  • jaunie kartupeļi
  • tomāti
  • nūdeles
  • burkāni
  • sīpoli
  • gaļa
  • olīveļļa, ķiploki, zaļumi

Pagatavošana

  1. Pannā, sakarsētā olīveļļā, liek lielos gabalos sagrieztus sīpolus, cep, kamēr tie kļūst zeltaini.
  2. Gaļu ar visiem taukiem, sagriež nelielos gabaliņos, pievieno sīpoliem.
  3. Dārzeņus sagriež salmiņos.
  4. Jaunos kartupeļus sagriež mazos gabaliņos.
  5. Dārzeņus pievieno pakāpeniski gaļai un sīpoliem.
  6. Pievieno burkānus - 5 minūtes sautē, pievieno papriku - 5 minūtes sautē, pievieno tomātus - 5 minūtes sautē.
  7. Pieber sāli, sakapātus ķiplokus, garšvielas pēc garšas - visu samaisa.
  8. Pievieno kartupeļus, uzlej ūdeni, sautē vismaz 10 minūtes.
  9. Izvāra nūdeles sālsūdenī, notecina caurdurī.
  10. Dziļā šķīvī liek nūdeles, virsū liek gaļu ar dārzeņiem, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes