Kūstošie cepumi

Kūstošie cepumi Foto: Kūstošie cepumi

Sastāvdaļas

  • 227 g sviesta, istabas temperatūrā
  • 1/2 glāzes pūdercukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 1,5 glāzes miltu
  • 1/3 glāzes kartupeļu cietes

Pagatavošana

  1. Sviestu sakuļ ar pūdercukuru, lielā ātrumā, gaisīgā masā.
  2. Pievieno vaniļas cukuru, kartupeļu cieti, 1/2 glāzes miltu, sakuļ ar mikseri.
  3. Pievieno atlikušos miltus, samaisa ar karoti, sakuļ ar roku viendabīgā masā.
  4. Sanāks mīksta mīkla.
  5. Veidnē ieklāj cepamo papīru.
  6. Mīklu liek konditorejas maisiņā, izspiež cepumus, atstājot starp tiem 2 cm atstarpes.
  7. Veidni liek ledusskapī uz 1 stundu.
  8. Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai, cep 20-25 minūtes, kamēr cepumu maliņas sāk sārtoties.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes