Kūpināts trusis

Kūpināts trusis Foto: Kūpināts trusis
  1. Notīrītu trusi sadala gareniski uz pusēm, liek traukā, virsū liek kadiķogas, piparus,lauru lapas, ķiplokus.
  2. Apmēram 1.5 litros ūdens izkausē 20 g cukura, 200 g sāls un uzlej gaļai tā, lai gaļa pilnība būtu apsegta.
  3. Pēc 5 - 6 dienam gaļa būs piesātinājusies.
  4. Nosusinātu gaļu apvārta kviešu klijās un kūpina.
  5. Pēc 5 - 6 dienām gaļa būs gatava.

Kūpināta truša gaļa ir ļoti garšīga un piemērota pākšaugu un skābu kāpostu ēdieniem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes