Kūpinātas vistas zupa ar kukurūzu

Kūpinātas vistas zupa ar kukurūzu Foto: Kūpinātas vistas zupa ar kukurūzu

Sastāvdaļas

  • 3 sīpoli
  • pētersīļi
  • 2 kartupeļi
  • 4 saspiestas ķiploka daiviņas
  • 1/2 paprikas
  • 1/4 glāzes kviešu miltu
  • 3 glāzes vistas buljona
  • 2 glāzes 35% saldā krējuma
  • 3 tomāti
  • 1 mazā kārba konservētas kukurūzas
  • 1 glāze rīvēta siera
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 1/2 kg kūpinātas vistas gaļas

Pagatavošana

  1. Sīpolus un papriku sasmalcina, kartupeļus sagriež nelielos kubiciņos.
  2. Katlā sakarsēta eļļā vispirms apcep sīpolus.
  3. Kad tie kļuvuši caurspīdīgi, pievieno kartupeļus, papriku un ķiploku, karsē 1 - 2 minūtes, tad pieber miltus un maisot turpina karsēt vel 2 minūtes.
  4. Pielej buljonu un saldo krējumu.
  5. Kad zupa sāk vārīties, pievieno nelielos gabalos sagrieztus tomātus, sagrieztu vistas gaļu, kukurūzu un rīvēto sieru, vāra vēl 20 minūtes.
  6. Beigās pieber sāli un piparus pēc garšas.
  7. Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes