Sastāvdaļas
- 3 sīpoli
- pētersīļi
- 2 kartupeļi
- 4 saspiestas ķiploka daiviņas
- 1/2 paprikas
- 1/4 glāzes kviešu miltu
- 3 glāzes vistas buljona
- 2 glāzes 35% saldā krējuma
- 3 tomāti
- 1 mazā kārba konservētas kukurūzas
- 1 glāze rīvēta siera
- sāls, pipari pēc garšas
- 1/2 kg kūpinātas vistas gaļas
Pagatavošana
- Sīpolus un papriku sasmalcina, kartupeļus sagriež nelielos kubiciņos.
- Katlā sakarsēta eļļā vispirms apcep sīpolus.
- Kad tie kļuvuši caurspīdīgi, pievieno kartupeļus, papriku un ķiploku, karsē 1 - 2 minūtes, tad pieber miltus un maisot turpina karsēt vel 2 minūtes.
- Pielej buljonu un saldo krējumu.
- Kad zupa sāk vārīties, pievieno nelielos gabalos sagrieztus tomātus, sagrieztu vistas gaļu, kukurūzu un rīvēto sieru, vāra vēl 20 minūtes.
- Beigās pieber sāli un piparus pēc garšas.
- Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!