Sastāvdaļas
- 1 kūpināta vistas kāja
- 2 olas
- 150 g konservēta kukurūza
- 130 g cieta siera
- 200 g majonēzes
- 2 vidēja lieluma tomāti
- 2 ķiploka daiviņas
- dilles
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Vistas kājai novelk ādu, atbrīvo no kauliem un sagriež gabaliņos.
- Gaļu liek salātu traukā, kā pirmo kārtu.
- Ķiplokus sasmalcina, majonēzi uzklāj gaļai, pārkaisa ar ķiplokiem.
- Virsū gaļai liek konservētu kukurūzu, uzklāj majonēzi.
- Tomātus sagriež gabaliņos, liek uz kukurūzas, uzklāj majonēzi, uzber piparus, sāli.
- Olas cieti izvāra, sasmalcina, uzber tomātiem.
- Pārkaisa ar sieru.
- Pirms pasniegšanas, salātus patur ledusskapī 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!