Sastāvdaļas
- 150 g kūpinātas vistas krūtiņas
- 100 g marinētu šampinjonu
- 1 kausētais sieriņš
- kaudzīte grauzdētu, sālītu zemesriekstu
- kaudzīte sālītu grauzdiņu ar garšvielām
- 5 ēdamkarotes majonēzes
- svaigi zaļumi rotāšanai
Pagatavošana
- Kūpināto vistas gaļu sagriež plānās, mazās šķēlītēs.
- Vistas gaļas šķēlītes izkārto lēzenā traukā.
- Virsū izkārto marinētu šampinjonu šķēlītes.
- Abas kārtas, bagātīgi pārlej ar majonēzi, jo vairāk majonēzes, salātos nevajadzēs.
- Kausēto sieriņu sadrupina gabaliņos, kurus vienmērīgi izkārto.
- Ja vēlas, var kausēto sieriņu sarīvēt, bet tad nedaudz mainīsies salātu tekstūra, lai gan garšu tas neietekmē.
- Grauzdiņus sadrupina un pārkaisa salātiem.
- Zemesriekstus sasmalcina miezerī, lai sanāk palielas drupačas.
- Sadrupinātos zemesriekstus, pārkaisa salātiem.
- Salātus rotā ar zaļumiem un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!