Sastāvdaļas
- 4-5 nelieli kartupeļi
- 5 olas
- 1 kūpināta vistas krūtiņa
- 2-3 nelieli burkāni
- 150 g siera
- 1 mazs sīpols
- 375 ml majonēzes
- ķiploki pēc garšas
Pagatavošana
- Kartupeļus un burkānus izvāra, atdzesē, nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.
- Olas cieti izvāra, noņem čaumalas un sarīvē uz rupjās rīves.
- Vistas krūtiņu sagriež mazos gabaliņos.
- Sīpolu sīki sakapā.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē un samaisa ar majonēzi.
- Salātus liek kārtās:
- 1 kārta - kartupeļi.
- 2 kārta - olas.
- 3 kārta - kūpināta vistas gaļa.
- 4 kārta - sīpols.
- 5 kārta - burkāni.
- Starp visām kārtām uzklāj majonēzi.
- Kartupeļus burtiski samaisa ar majonēzi un pieber sāli.
- Arī burkānu kārtai uzber sāli.
- Salātus pārkaisa ar rīvētu sieru, rotā pēc saviem ieskatiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!