Sastāvdaļas
- 500 g kviešu miltu
- 1 glāze piena
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma
- 100 g sviesta
- 2 ēdamkarotes cukura
- 1/2 tējkarotes sāls
- 50 g rauga
Pildījumam:
- 350 g kūpinātas cūkas krūtiņas
- 1 sīpols
- smalkie pipari
- 1 ola pārziešanai
Pagatavošana
- Gatavo mīklu bez ierauga.
- Uzrūgušu mīklu saveļ veltnī, sadala porciju gabaliņos, izplacina, vidū liek pildījumu, maliņas pārloka vienu pāri otrai, saspiež, saveļ, izveido pusaplīšus, liek uz sagatavotas plāts citu pie cita 2 c attālumā, uzraudzē, pārziež ar sakultu olu un cep karstā cepeškrāsnī gaiši brūnus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!