Kruasāni ar sieru un šķiņķi

Kruasāni ar sieru un šķiņķi Foto: Kruasāni ar sieru un šķiņķi

Sastāvdaļas

  • kārtainās mīklas iepakojums
  • šķiņķis
  • siers
  • 1 ola pārziešanai
  • milti
  • saulespuķu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Šķiņķi sīki sagriež, mazliet apcep.
  2. Rupji sarīvē sieru, pievieno šķiņķim.
  3. Mīklu izrullē 3-4 mm biezumā.
  4. Mīklu sagriež trīsstūrīšos, platākajā malā liek pildījumu.
  5. Sarullē kruasānus, noziež tos ar sakultu olu, cep 180°C temperatūrā, 10-12 minūtes.
  6. Pasniedz karstus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes